Acasă Actualitate Arădeanca Bianca Tirsin, câștigătoarea Miss Universe România 2020, va duce „coronița cu...

Arădeanca Bianca Tirsin, câștigătoarea Miss Universe România 2020, va duce „coronița cu spice de grâu” din Timișoara în America

562
DISTRIBUIȚI

Bianca Tirsin, originară din Arad, a fost anunțată, la începutul lunii decembrie, câștigătoare a Miss Universe România, iar acum se pregătește de etapa internațională a concursului, desfășurată în Statele Unite ale Americii. Unul dintre accesoriile pe care aceasta îl va purta și în America este realizat de un brand timișorean. Este vorba despre coronița cu spice de grâu, aparținând brandului Rodica Costea Royal Concept, deținut de organizatoarea Timișoara Fashion Week, Rodica Costea.

Aceasta a declarat: „Atunci când alegi un accesoriu, trebuie să aibă ceva aparte, să te reprezinte și să fie unic. Recunosc că mi-a fost greu să aleg coronița pentru Bianca, întrucât am foarte multe, iar la un asemenea nivel, chiar ai nevoie de ceva cu adevărat special. Am ales, într-un final, coronița cu spice de grâu, care este un simbol al tinereții, este o chemare magică la rostuirea vieții. Toate aceste simboluri,  le-am cuprins în această coroniță, pentru a marca momente importante, ca acesta, pentru a fi alături la crearea unei noi etape a unei tinere vieți și pentru a da putere femeii să creadă în magie. Coronița confecționată din pietre semiprețioase, având simbolul spicului de grâu, aduce un omagiu vieții, femeii, unui nou început. Viața este magie, iar femeia este rodul ei. Sper din suflet să îi poarte noroc!”.

„Brandul Royal Concept este un brand de accesorii, voaluri și halate, cu precădere pentru mirese, dar nu numai, și se găsește în Timișoara, pe Calea Aradului, în incinta magazinului Felix Ramiro. Așadar, dacă vă doriți să purtați o coroniță demnă de Miss Universe, o găsiți în Timișoara sau pe site-ul www.rodicacostearoyalconcept.ro. Mulțumim Bianca pentru că pui România și vestul țării, din nou, pe harta modei internaționale!”, transmit reprezentanții brandului.

Sursă foto: Miss Universe Romania 2020 Facebook

Comentarii

comentarii