Acasă Eveniment Arestat de poliție în timp ce făcea live pe TikTok

Arestat de poliție în timp ce făcea live pe TikTok

DISTRIBUIȚI

Tânărul de 29 de ani a fost ridicat de polițiști în timp ce se afla într-un restaurant și făcea live pe TikTok, în Timișoara.

Bărbatul de 29 de ani era condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. În urma investigațiilor, tânărul a fost descoperit în Timișoara și a fost săltat de polițiști chiar în timp ce avea o discuție cu câțiva oameni care îi urmăreau live-ul de pe TikTok.

La un moment dat, transmisiunea live se întrerupe brusc. Comentariile oamenilor nu au încetat să apară, fiecare făcând haz de necazul tânărului.

“L-a luat pe live, bă frate, simt că mor”

“Gata, îl luară”

În final, conexiunea reapare însă tânărul nu mai apare singur în cadru, ci “acompaniat” de doi polițiști care au fost nevoiți să-i întrerupă live-ul.

“La data de 2 mai 2023, în jurul orei 23:00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmbovița, au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Sectorului 6 București cu privire la un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din județul Dâmbovița, condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate”, potrivit IPJ Timiș

Totodată, pe numele acestuia figurează și un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Timișoara.

Comentarii

comentarii