Acasă Actualitate Arsenal Park – un nou sezon de aventură, din 1 aprilie

Arsenal Park – un nou sezon de aventură, din 1 aprilie

DISTRIBUIȚI

Din 1 aprilie, Arsenal Park, cel mai mare parc tematic din România, propune o serie de atracții aventuroase, precum traseele la înălțimi de până la 15 metri, Powerfan Jumps – sărituri în gol, de la 30 de metri sau tiroliană pe o lungime de 607 metri.

Cele 88 de hectare sunt deschise plimbărilor, atât cu bicicleta, care poate fi închiriată, cât și pe jos sau cu un jeep wrangler go kart. Liniștea pădurii susține relaxarea, o pauză de la urban, de care cu toții avem nevoie. Iar pentru momentele în care energia pare că se sfârșește, gustul proaspăt al preparatelor restaurantului se întinde cât vezi cu ochii.

În cazul în care noaptea vă prinde într-una dintre atracțiile solicitante, Arsenal Park propune o experiență de glamping, cu un nivel de cazare superior. Astfel, în jurul focului de tabără, înconjurat de aerul serii, te bucuri de confortul unor camere de trei stele, care te fac să te simți ca acasă, încă de la primul pas.

Pentru vacanțe, pachetele de cinci și de șapte nopți pot fi achiziționate și cu tichete de vacanță, cu demipensiune și activități incluse. Perfect pentru grupuri de prieteni, cupluri sau familii, Arsenal Park este iubit de cei mici. Copiii se bucură de un cadru special gândit pentru a le încuraja creativitatea, în timp ce părinții au spații dedicate și momente relaxante, în apropiere.

Vizitele încep de la 11:00, iar ultima intrare se face la 16:00, în luna aprilie. Pentru mai multe detalii despre activitățile disponibile, program și tarife de cazare, puteți accesa: https://arsenalpark.ro sau suna la: 0799108391, dar cel mai bine mergeți să vedeți cu ochii voștri!

 

Comentarii

comentarii