Acasă Eveniment Artista Daniela Ploia, agresată în Iosefin și prădată pe stradă, cere Poliției...

Artista Daniela Ploia, agresată în Iosefin și prădată pe stradă, cere Poliției Locale Timișoara mai multe patrule

DISTRIBUIȚI

Îndrăgita interpretă de muzică folclorică, Daniela Ploia, solicită Poliției Locale Timișoara, să reintroducă patrulelor prin zonele limitrofe ale orașului sau satelor.

De ce? Daniela susține că, într-o zi, a fost prădată chiar când merge pe stradă, iar altă dată a fost pe punctul de a fi violată. ”Eu în plină zi, într-o zonă mai puțin circulată a Timișoarei, pe malul Begăi, era sa fiu prădată. Noroc cu un domn care a fost pe fază, dar altădată în zona Iosefin, chiar n-am scăpat. Ba, mai mult, trăgeau de mine să mă….! Nici în zi de azi nu îmi revin după acel episod când veneam de la un studiou de înregistrări. Nu mai ai curajul să mergi pe jos. Eu merg chiar și cu mașina blocată. E o problemă serioasă cu cei care iau droguri și huliganii prin zonele astea limitrofe…!”, atenționează Daniela Ploia.

Ce spune Poliția Locală Timișoara?

Poliția Locală Timișoara susține că are în serviciu permanent polițiști locali, încercând să cuprindă în itinerariul de patrulare o zona cât mai mare din suprafața orașului.

”Pe lângă patrulele pedestre din zona centrală, în care acestea se află permanent, ca urmare a fluxului de cetățeni care tranzitează principalele străzi și piețe din zona pietonală, polițiștii locali se deplasează și în celelalte zone, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, cu o medie zilnică de 32 de patrule atât pe linie de ordine publică, cât și pe linie rutieră.

Doar pe linie de menținere a ordinii publice și a respectării normelor de conviețuire socială, polițiștii locali au aplicat, în prima lună a acestui an, 193 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 republicată. În cazul în care există cetățeni care au probleme, aceștia pot apela oricând numerele noastre de la Disceperatul care funcționează permanent, 0256.246.112 sau 0256.968”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii