Acasă Cultura Artiștii mulțumesc Clubului Lions pentru sprijinul organizării Taberei de pictură de la...

Artiștii mulțumesc Clubului Lions pentru sprijinul organizării Taberei de pictură de la Calacea Băi

557
DISTRIBUIȚI

Unul dintre veteranii pictorilor din Timiș, Victor Acatrinei, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din Timișoara, a organizat tabăra de pictură de la Băile Calacea 2021, în perioada 16 – 28 august, ajunsă la ediția a unsprezecea.

Victor Acatrinei, a explicat: “A intrat în tradiție să organizăm an de an această tabără de creație la Băile Calacea și nu vrem să renunțăm, mai ales că au loc două activități foarte importante, în același timp: artiștii vizuali au la dispoziție aproape două săptămâni să picteze și să creeze, iar cei în vârstă urmează și diferite tratamente balneo”.

Cei 12 pictori sunt: Victor și Maria Acatrinei, Mihaela Ahmed, Maria Jichița, Rodica Regep, Petru Galiș, Victor Gingiu, Mirela Popescu, Sorina Stână, Elena și Doru Tulcan și Elena Ursei.

Cu acest prilej, Victor Acatrinei a mulțumit sponsorilor:

“Mulțumim Clubului Lions, președinte domnul Țaga, Clubului Rotary Timișoara, doamnei europarlamentar, Maria Grapini, medicului chirurg, Florin Vărcuș și Comtim. Banii ne-au trebuit să plătim cazarea celor 12 pictori, să cumpărăm pânze și alte tipărituri”

La final are loc și un vernisaj cu toate tablourile pictate, la care sunt invitați sponsorii, cadrele medicale din stațiune, dar și toți care doresc să viziteze o expoziție de artă de mare calitate.

Comentarii

comentarii