Acasă Cultura Artmedia ne cheamă la spectacole

Artmedia ne cheamă la spectacole

DISTRIBUIȚI

În cadrul unei conferinţe puţin mai neobişnuite, Doina Popa, preşedinte Artmedia, ne-a dezvăluit câte puţin din următoarele spectacole pe care le va aduce în faţa publicului timişorean. Astfel, Fundaţia culturală Artmedia, în colaborare cu Mitropolia Banatului, Primăria Municipiului Timişoara şi Opera Naţională Română Timişoara, a pregătit pentru duminica de 31 mai, de la ora 19,30, Sala Filarmonicii Banatul va găzdui spectacolul “Alo, aici revista!”, avându-i în distribuţie pe Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adrian Enache, Daniela Cristea, Valentina Fătu şi Mirela Boureanu, cu participarea Ansamblului de Balet al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Regizat de Biţu Fălticeanu, “Alo, aici revista!” are direcţia muzicală asigurată de Dan Dimitriu.
Cel de-al doilea spectacol este programat luni, 1 iunie, la ora 17 şi 19, în Sala Operei Naţionale Române Timişoara.
“Întoarcerea panterei roz”, un muzical pentru copii, este jucat de opt actori, între care şi colaboratori ai teatrelor Mic şi Metropolis, la care se adaugă Ansamblul de balet al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Sunt invitaţi să vizioneze gratuit 200 de premianţi din şcolile timişene.
Acţiunea are ca urmare premierea a 50 de olimpici, care vor primi diplome, bani, cărţi şi dulciuri, în cadrul unei festivităţi care va avea loc în ziua de 2 iunie, ora 12, în Sala Festivă a Mitropoliei Banatului.
Biletele se găsesc la agenţia Operei Naţionale Române Timişoara, tel. 0256/201286.

Comentarii

comentarii