Acasă Cultura Artmedia Timișoara – invitație triplă la teatru: Cu ce vă servesc? Linişte!...

Artmedia Timișoara – invitație triplă la teatru: Cu ce vă servesc? Linişte! Sărut. Acţiune! și Copilul lui Noe

1046
DISTRIBUIȚI

Fundația Culturală Artmedia Timișoara vă adresează o invitație triplă la teatru. Cei mai îndrăgiți actori vin să încânte publicul timișorean, cu piese de comedie și povești emoționante.

Comedia de situatie Cu ce va servesc?

În rolul principal: Maia Morgenstern, actrița care a câștigat „Premiul Academiei Europene de Film pentru cea mai bună actriță europeană”.

Avându-l ca sursă de inspirație pe dramaturgul Eugene Ionesco, Pascal Bruckner a creat o spumoasă comedie de situație. O clientă care nu știe „intre ce și ce” să aleagă din vastul meniu… o chelneriță care vrea să-i ofere tot, „și aia, și cealaltă” și nu poate să se hotărască la un singur produs și… Dumnezeu… CU CE VĂ SERVESC? se regăsește în viața noastră de zi cu zi, în dilemele noastre, în fricile noastre, în asemănările noastre. Suntem suma alegerilor pe care le facem.

Comedia Linişte! Sărut. Acţiune!”.

Teatrul Odeon și Fundația Artmedia vă dezvăluie culisele turnării unui film de dragoste în savuroasa comedie „Linişte! Sărut.Acţiune!”.

În rolul regizorului căruia îi scapă totul de sub control: Pavel Bartoş.

Împărţit în trei episoade, piesa este despre ce se întâmplă înaintea începerii unei filmări. Ce se petrece în minţile şi sufletele actorilor, echipei tehnice şi a regizorului. Spune pe scenă povestea unui film, ce se consumă până să înceapă.

O poveste emiționantă Copilul lui Noe

Artmedia aduce la Timișoara o reprezentație de o forță deosebită a teatrului Metropolis.

Regizoarea Chris Simion-Mercurian ne propune din nou o poveste emoţionantă, o ţesătură cu tuşe fine ce sondează universul unui copil evreu forţat să se ascundă de invazia nazistă.

Fiecare dintre noi poate tezauriza şi, mai ales, transmite şi împărtăşi acea “colecţie” imaterială a bogăţiei spiritului. Şi fiecare dintre noi poartă cu sine o “arcă”, asemeni lui Noe.

Mai presus de orice religie sau etnie, există un îndemn care vorbeşte despre solidaritate şi solidarizare, despre asumarea unei reponsabilităţi pe care o avem în orice ceas pentru semenii noştri.

Comentarii

comentarii