Acasă Actualitate Aruncă cu valiza cu bani după Liviu Dragnea

Aruncă cu valiza cu bani după Liviu Dragnea

DISTRIBUIȚI

Un grup de tineri din Arad au decis să ofere românilor o aplicație extrem de interesantă: arunci cu valiza cu bani după Liviu Dragnea de pe telefonul mobil. Distracția poate fi gratuită, dar îți poate aduce și bani. Totul pornește de la un joc cunoscut, cel al cârtițelor care ies din mușuroi, care a fost adaptat la actualitate.

O aplicație mobilă nemaintâlnită până acum este disponibilă în Android. Un grup de tineri din Arad au pus bazele unei aplicații care îmbină divertismentul cu oportunitatea de a obține câștiguri imediate. „Loot” este un joc accesibil și competitiv care oferă premii jucatorilor și remunerație colaboratorilor. Cum este posibil? Extrem de simplu: descarci aplicația și începi să joci. „Loot” are două moduri de joc: play free și play to win. În cadrul modului play to win jucătorul intră în cursa pentru premiile în bani puse în joc, fiind necesară doar achiziționarea unui pachet de bilete din shopul aplicației. În modul play free, utilizatorul are șansa să testeze și să se antreneze pentru concurs. Dacă joacă însă free îndeajuns de mult, poate obține bilete gratuite pentru concurs. Pe parcursul jocului, în ambele moduri, pe câmpul de joc va apărea o valiză lucioasă care are abilitatea de a transforma cârtița într-un personaj cunoscut de toată lumea: o caricatură a lui Liviu Dragnea.  Cand valiza cu bani este aruncată în Dragnea, acesta spune: „Ăsta-i Soros!”.

Concursul a fost deja lansat și în data de 31 ianuarie 2019 va fi acordat premiul pus în joc celui care va ocupa prima poziție a clasamentului.

„Loot” își propune să-și mărească numărul membrilor echipei, acordând șansa tinerilor studenți și nu numai, de a fi remunerați constant și într-un mod plăcut. Cei interesați pot scrie direct dezvoltatorilor pe: office@lootgame.eu. Amănunte pot fi găsite aici: https://m.facebook.com/lootgame.eu/

Comentarii

comentarii