Acasă Administraţie ASF a început o analiză a tranzacțiilor derulate în data de 19...

ASF a început o analiză a tranzacțiilor derulate în data de 19 decembrie 2018 pe piața reglementată administrată de BVB

1013
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara va da în comodat ISU Timiş un utilaj special de intervenţii pentru situaţii de urgenţă, la mare înălţime, unic în ţară. Utilajul a sosit deja la primărie şi a fost testat la acoperişul clădirii, dar va fi utilizat pentru clădiri de 20-30 de etaje.

Deşi dotarea cu un astfel de utilaj trebuia făcută de stat, primăria a cumpărat echipamentul cu aproape 3,9 milioane de lei, spune primarul Nicolae Robu.

“Joi ne-a venit utilajul special pentru situaţii de urgenţe pe care-l vom da ISU Timiş. Cei de la ISU Timiş ne-au spus că este unic în România. Noi ne-am pregătit pentru situaţii neprevăzute. Avem autorizaţii pentru clădiri de 20-28 de etaje, apare la ISHO una de 30 de etaje şi trebuie să fin pregătiţi să salvăm vieţi şi bunuri, dacă va fi, Doamne fereşte, nevoie. Cei de la ISU mi-au spus că este unic în România. În mod normal ar fi trebuit să-l cumpere statul, pentru că ISU nu aparţine primăriei. Costă 3,9 milioane de lei şi a ajuns joi la Timişoara”, a spus primarul Nicolae Robu vineri.

Edilul a mai precizat că primăria nu va face paradă când va transfera în comodat utilajul, spre ISU Timiş, dar cetăţenii trebuie să fie informaţi.

 

Comentarii

comentarii