Acasă Actualitate “Asimptomatic” – producție cinematografică științifico-fantastică, filmată la Timișoara, Peciu Nou,...

“Asimptomatic” – producție cinematografică științifico-fantastică, filmată la Timișoara, Peciu Nou, Giroc și Sasca Montană

DISTRIBUIȚI

Timișoara Film Society, un ONG local dedicat promovării artei cinematografice, se pregătește să aducă în atenția comunității filmul “Asimptomatic”, un proiect realizat în Timișoara, care va avea premiera în cinematografele Cinema City din Timișoara (Shopping City) și București (AFI Cotroceni) începând cu data de 23 februarie.

Producția cinematografica “Asimptomatic” surprinde privitorul cu o poveste captivantă. Personajul principal trăiește două vieți paralele, una reală și alta din subconștientul său.

“Lupta pentru a echilibra aceste două realități este una interioară, dar în acelați timp palpabilă, simțindu-se neînțeles de ceilalți. Acțiunea filmului se desfășoară în prezent cât și într-un cadru futurist, încadrându-l în genul dramatic științifico-fantastic. Cu scene filmate în diverse locații din Timișoara, Sasca Montană, Peciu Nou și Giroc, acest proiect a adus laolaltă talente locale pentru a crea ceva cu adevărat special. Filmul nu numai că aduce o poveste captivantă pe marele ecran, dar și capturează frumusețea și autenticitatea regiunii Banat. Cu peisaje naturale pitorești din Sasca Montană, râul Bega și orașul Timișoara ca fundal, acest film nu doar încântă

privitorii cu cinematografia sa, dar și subliniază bogăția culturală a acestei zone. Prin promovarea locurilor din Banat, Asimptootmatic ne invită să explorăm și să ne îndrăgostim de această regiune pitorească, să descoperim culturile locale și să ne bucurăm de unicitatea sa”, spun realizatorii filmului.

Regie colectivă este semnată de TFS, iar din distribuția fac parte actorii Simion Caragia, Vanesa Serac, Sabina Bijan, Ana-Maria Pandele Andone, Răzvan-Mircea Oroian, Cristian-Alexandru Brătoiu, Claudiu Dogaru și Diana-Melinda Stampar.

Timișoara Film Society este o asociație născută din pasiunea comună pentru film a unui grup de oameni motivați să aducă un suflu proaspăt în industria cinematografică locală. TFS este dedicat promovării filmului independent și a talentului local.

.

.

.

.

Comentarii

comentarii