Acasă Economic Asociaţia Tehimpuls este prezentă la ENREG 2010

Asociaţia Tehimpuls este prezentă la ENREG 2010

455
DISTRIBUIȚI

Stimularea inovării şi dezvoltării tehnologice la nivelul Regiunii Vest în vederea creşterii capacităţii competitive a companiilor regionale reprezintă obiectivul Asociaţiei Tehimpuls, organism neguvernamental si nonprofit. Asociaţia este intermediar între centrele de cercetare din regiune (mai mult de 35) şi companiile care îşi doresc soluţii inovative.  
Tehimpuls va participa în cadrul evenimentului ENREG – Energia Regenerabilă ce are loc în Arad, la Expo Arad, în perioada 17 – 19 martie 2010, pentru a promova Regiunea Vest, oportunităţile de dezvoltare din regiune, centrele de cercetare şi soluţiile inovative de aici. De asemenea, asociaţia doreşte ca, prin stabilirea de conexiuni între companii / centre de cercetare din Regiunea Vest şi companii / centre de cercetare din alte regiuni ale României sau din afara ţării, să se reuşească dezvoltarea de proiecte de cooperare şi atragerea de noi investitori în Regiunea Vest. Asociaţia Tehimpuls va participa în cadrul evenimentului alături de mai mult de 60 de întreprinderi naţionale şi internaţionale din domeniu.  
Asociaţia Tehimpuls va prezenta, în cadrul ENREG – Energia Regenerabilă, propriile servicii şi va reprezenta membrii fondatori ai asociaţiei: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest, Asociaţia pentru Cercetare Multidisciplinară Vest, Universitatea Politehnica din Timişoara, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului.
Evenimentul ENREG – Energia Regenerabilă este un eveniment internaţional, aflat la cea de-a doua ediţie, ce cuprinde un târg – cu standuri expoziţionale –, în cadrul căruia va participa şi Asociaţia Tehimpuls, şi o serie de conferinţe pe tema Energiei Regenerabile şi Eficientei Energetice. Evenimentul face parte din campania europeană „Energia sustenabilă în Europa”, fiind organizat anual în mai multe locaţii europene. De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc şi întâlnirea Euroregională Dunăre–Cris–Mureş–Tisa.
 

Comentarii

comentarii