Acasă Actualitate Asociaţia „Timişoara – Capitală Culturală Europeană” are un nou director executiv

Asociaţia „Timişoara – Capitală Culturală Europeană” are un nou director executiv

366
DISTRIBUIȚI

După un proces de selecţie care a durat mai mult decât era prevăzut, Asociaţia „Timişoara – Capitală Culturală Europeană” are în sfârşit un nou director executiv. Etapa finală a concursului pentru această funcţie a avut loc miercuri, 18 ianuarie.

 

Astfel, funcţia va fi ocupată de Teodora Borghoff, o persoană cu o bogată experinţă în scrierea şi implementarea de proiecte, în cadrul unor organizaţii neguvernamentale. Aceasta îi va lua locul Corinei Răceanu, actualul director executiv interimar.

Teodora Borghoff a studiat în domeniul ştiinţelor sociale, la Timişoara şi la Londra. Parcursul său profesional cuprinde proiecte precum reabilitarea mănăstirii Radna şi reabilitarea bisericilor săseşti din Transilvania. În cadrul Asociaţia „Timişoara – Capitală Culturală Europeană”, Teodora Borghoff se va ocupa de implementarea stategiilor stabilite de Consiliul Director al organizaţiei, de strângerea de fonduri şi de coordonarea relaţiilor cu toţi actorii culturali şi sociali implicaţi în procesul candidaturii pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2020.

Prezentarea oficială a noului director executiv va avea loc săptămâna viitoare, în cadrul unei conferinţe de presă, la care va participa şi Ioan Holender, preşedintele Asociaţiei „Timişoara – Capitală Culturală Europeană”.

Comentarii

comentarii