Acasă Actualitate Asociaţia Alianţa Vestului are sediul în Piaţa Libertăţii din Timişoara

Asociaţia Alianţa Vestului are sediul în Piaţa Libertăţii din Timişoara

1207
DISTRIBUIȚI

Asociaţia Alianţa Vestului (AVE), formată din administraţiile locale Arad, Cluj, Oradea şi Timişoara , are de acum sediul în Timişoara, pe strada Vasile Alecsandri nr.1. dată cu titlu gratuit de municipalitate, în regim de comodat.

Primarul Nicolae Robu a explicat în plenul de miercuri că spaţiul pentru Asociaţia de dezvoltare intercomunitară AVE a fost deja prezentat celorlalţi primari şi că totul este în ordine cu documentele funciare.

“Noi (primarii, n.r.) am avut o discuţie la care s-a convenit că sediul va fi la Timişoara, în spaţiul pe care l-am prezentat colegilor. Este o decizie luată. Eu am transmis şi extrasul CF, toate actele spaţiului. (…). Celelalte administraţii nu au făcut încă demersuri pentru facilităţile călătoriilor cu mijloacele de transport “în oglindă”, cum am făcut noi, până nu înregistrăm asociaţia juridic. Noi, primarii, ne-am mai întâlnit între timp, fără să facem public, pentru că nu acesta este scopul. Totul este convenit, iar la aprobare (a comodatului, n.r.) se va veni cu actul constitutiv şi cu statutul”, a detaliat Nicolae Robu.

 

Comentarii

comentarii