Acasă Actualitate Asociația Elevilor din Timiș și-a votat echipa de conducere pentru anul 2023-2024

Asociația Elevilor din Timiș și-a votat echipa de conducere pentru anul 2023-2024

DISTRIBUIȚI

Ȋn data de 11.09.2023, membrii Asociaţiei Elevilor din Timiș s-au întrunit în cadrul adunării generale, pentru a decide cine vor fi cei care vor ocupa posturile de conducere în mandatul 2023-2024.

În ambianţa acestei şedinţe importante, s-au supus la vot dosarele candidaților pentru ca, în final, să se voteze componența echipei de conducere.

Odată cu ocuparea unei funcţii de conducere în cadrul ONG ului, atât preşedintele, cât şi întregul birou de conducere au la dispoziţie un mandat de un an, mandat în care au responsabilitatea de a iniția noi proiecte şi a contribui la evoluţia asociaţiei.

Ȋn urma voturilor date de toţi cei prezenţi la Adunarea Generală, preşedinte al asociaţiei este Muntean Luca, iar funcţiile de vicepreședinți sunt ocupate de: Hârceagă Emilia (dezvoltare internă) ,David Cseh (relații externe), Iulia Meszaroş (PR și comunicare), Raul Boca (secretariat) și Mara Neacşu (fundraising și proiecte).

Muntean Luca a explicat:

”Este o mare onoare și responsabilitate să preiau funcția de președinte al Asociației Elevilor din Timiș. În această nouă poziție mă angajez ferm să apăr drepturile elevilor, să le promovez și să mă asigur că vocea noastră este auzită.

Sunt bucuros că am posibilitatea să colaborez cu colegii din asociație și cu toți elevii din județul Timiș pentru a crea o comunitate școlară în care fiecare elev să se simtă  reprezentat și respectat. Vom lucra împreună pentru a aborda problemele actuale și pentru a face schimbările necesare.

Drepturile elevilor și reprezentarea acestora sunt aspecte deosebit de importante pentru mine și pentru întreaga noastră asociație.”

Noua conducere a AETM a concluzionat:

”Dorinţa de a dezvolta noi proiecte şi a comunica cu fiecare elev este nestăvilită, dorindu-ne să fim parte a comunității locale pentru a putea primi orice sesizare din partea elevilor și pentru a fii vocea elevilor timișeni în fața autorităților locale!”.

 

 

Comentarii

comentarii