Acasă Actualitate Asociaţia Femeilor Antreprenor din România organizează Balul Speranţei 2017 la Timişoara

Asociaţia Femeilor Antreprenor din România organizează Balul Speranţei 2017 la Timişoara

2934
DISTRIBUIȚI

Asociaţia Femeilor Antreprenor din România (AFAR), cu sediul în Timişoara, preşedinte fondator europarlamentarul Maria Grapini, organizează Balul Speranţei 2017, ediţia a XIX, o manifestare caritabilă în scopul strângerii de fonduri pentru persoanele defavorizate.

“În calitate de preşedinte fondator, îi invit pe toţi cei care doresc să ajute cu donaţii, să participe la acest tradiţional bal. Va fi o seară minunată alături de oameni frumoşi şi generoşi, din Timişoara şi din România. Vă aştept cu drag”, a spus Grapini. Moderatoarea evenimentului va fi îndrăgită actriţa Maria Buză.

Balul Speranţei va avea loc la restaurantul Valery4, în 27 octombrie, de la ora 19.00, din Calea Aradului din Timişoara. Urmare a implicării şi generozităţii dumneavoastră, am reuşit în anii care au trecut să îi ajutăm pe oamenii în nevoi şi să contribuim la rezolvarea unor probleme sociale ale comunităţii noastre. Continuăm tradiţia şi în acest an, tot cu ajutorul dumneavoastră, drept pentru care vă invităm să participaţi la cea de-a XIX a ediţia a Balului Speranţei 2017”, este mesajul prof. univ. dr. Angela Puşa Podariu, preşedintele AFAR. O invitaţie pentru o persoană costă 250 lei.

 

Comentarii

comentarii