Acasă Actualitate Asociația OncoHelp a reziliat contractul cu furnizorului de catering, după ce firma...

Asociația OncoHelp a reziliat contractul cu furnizorului de catering, după ce firma a fost sancționată de OPC

918
DISTRIBUIȚI

Asociația OncoHelp din Timișoara a luat la cunoștință despre controlul realizat de către reprezentanții Oficiului pentru Protecția Consumatorului Timiș la firma furnizoare de servicii de catering, control realizat în data de 26 martie 2019. Având în vedere informațiile aflate, dar mai ales fiind permanent preocupată de siguranța pacienților, precum și de calitatea serviciilor pe care le oferă acestora, Asociația OncoHelp a demarat o serie de activități în vederea clarificării situației existente.

Astfel, a fost realizată o solicitare oficială adresată Oficiului pentru Protecția Consumatorului Timiș în vederea obținerii unui punct de vedere privind controlul realizat. Urmare a acestei solicitări am fost informați că in urma controlului efectuat, Oficiul pentru Protecția Consumatorului Timiș a sancționat contravențional firma respectivă și a propus suspendarea activității operatorului economic in cauză.

Al doilea demers realizat a fost solicitarea a unui punct de vedere oficial din partea Direcției de Sănătate Publică Timiș, în urma căreia am fost informați că autorizația de funcționare a firmei furnizoare de servicii de catering a fost suspendată. De asemenea, a fost  solicitat și un punct de vedere oficial din partea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș.

In paralel cu demersurilor realizate s-au efectuat vizite ale reprezentanților Asociației OncoHelp la sediul firmei furnizoare de servicii de catering.

În urma tuturor celor enumerate mai sus, dar mai ales având în vedere preocuparea majoră pentru siguranța pacienților pe care ii trateaza, Asociația OncoHelp a decis rezilierea cu consecințe imediate a contractului cu firma furnizoare de servicii de catering.

Comentarii

comentarii