Acasă Actualitate Asociația Română pentru Smart City își exprimă recunoștința pentru cotidianul ZIUA de...

Asociația Română pentru Smart City își exprimă recunoștința pentru cotidianul ZIUA de Vest din Timișoara

164
DISTRIBUIȚI

Asociația Română pentru Smart City își exprimă recunoștința pentru cotidianul ZIUA de Vest din Timișoara, în calitate de partener media, la cea de-a 5-a ediție a Galei Smart City Industry Awards 2020.

În mesajul trimis, directorului general al publicației Ziua de Vest, Lia Lucia Epure, se arată:

”Vă mulțumim pentru implicarea în buna desfășurare a Galei Smart City Industry Awards 2020 și pentru mesajul pe care l-ați transmis în cadrul celui mai important eveniment al Industriei Smart City.

Anul 2020 a fost anul în care comunitățile din România și-au dovedit potențialul de dezvoltare în direcția Smart City și au consolidat capacitatea de reziliență în fața situațiilor neprevăzute.

Digitalizarea s-a transformat dintr-o opțiune într-o necesitate absolută, iar Gala Smart City Industry Awards 2020 a premiat acele inițiative și proiecte care au transmis o schimbare pentru comunitățile din România.

Rigurozitatea ce a stat la baza procesului de jurizare a proiectelor înscrise a asigurat desemnarea celor mai bune proiecte Smart City din România și a celor mai activi actori ai industriei, de-a lungul anului 2020.

Desfășurarea cu succes a Galei Smart City Industry Awards 2020 nu ar fi fost posibilă fără implicarea dumneavoastră. Asociația Română pentru Smart City vă mulțumește și privește încrezătoare spre anul 2021! Cu deosebită considerație, Eduard Dumitrașcu, președinte Asociația Română pentru Smart City”

Comentarii

comentarii