Acasă Actualitate Asociaţiile de pacienți, medicii și asistenții din Timiș sunt invitați să se...

Asociaţiile de pacienți, medicii și asistenții din Timiș sunt invitați să se înscrie la Premiile COPAC 2018

724
DISTRIBUIȚI

Asociaţiile de pacienți, ONG-uri, precum și medicii, asistenții și companiile din Timiș sunt invitate să se înscrie pentru Premiile COPAC 2018, ediția a III-a.

Obiectivul competiţiei este să îi promoveze și să îi încurajeze pe cei care susţin prin eforturile lor sistemul de sănătate românesc. “Vă așteptăm în perioada 9 iulie – 30 iulie 2018 să vă înscrieți sau să ne propuneți un proiect la una dintre categoriile de premiere prin trimiterea unui email la premii@copac.ro cu prezentarea proiectelor sau CV-urile candidaților, după caz”, îndeamnă COPAC – Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România.

Categoriile de premii sunt: Proiectul unei asociații de pacienți cu cel mai mare impact; Liderul ONG; Medicul implicat; Asistent medical implicat; Cel mai bun comunicator medic în relația cu pacienții; Jurnalism de sănătate; Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital; Cea mai bună campanie din sănătate; Inovație în sprijinul pacienților. Detalii pe premii2018.copac.ro pentru a consulta regulamentul competiței, criteriile de selecțíe și pentru a cunoaște membrii juriului. De asemenea, pe site vor putea fi votaţi nominalizaţii ediţiei 2018, după ce juriul va face o selecţie a proiectelor înscrise. „Înscrie-te sau propune-ne un concurent la premii@copac.ro! Vă așteptăm alături de noi”, îndeamnă Echipa COPAC.

 

Comentarii

comentarii