Acasă Actualitate Atac furibund la Dominic Fritz. Pentru Nicolae Robu, un fost președinte al...

Atac furibund la Dominic Fritz. Pentru Nicolae Robu, un fost președinte al Germaniei este ”un pensionar”

2553
DISTRIBUIȚI

Nici în ultima zi a campaniei electorale, Nicolae Robu nu-l „slăbeşte” pe unul dintre cei cu care concurează în cursa pentru un nou mandat de primar. El a lansat un nou atac împotriva celui căruia spune că refuză să-i pronunţe numele, dar a cărui identitate este evidentă pentru toată lumea. Vorbim despre cel despre care spune că nu a făcut nimic în afară de a căra geanta şi a scrie agenda unui pensionar, el referindu-se, desigur, la Dominic Fritz, respectiv la „pensionarul” fost preşedinte al Germaniei, Horst Kohler.

„Pe cineva care nu a făcut nimic cum să îl crezi, când vine şi reproduce texte învăţate şi făcute de alţii. Cum poţi să îl crezi, dacă nu îţi dă un exemplu despre ceea ce a realizat vreodată?”, a declarat, vineri, Nicolae Robu.

El contestă calităţile de orice fel ale adversarului săi, spunând că nu are absolut nimic cu ce să se prezinte în faţa electoratului. Declaraţiile vine după o altă serie similară, lansată joi, atunci când îl acuza pe Fritz până şi pentru faptul că el nu şi-ar lua o a doua cetăţenie, cea românească, dar vrea să ne înveţe cum se conduce oraşul. El a anunţat că toate cele spune reprezintă principiile sale.

Comentarii

comentarii