Acas─â Eveniment Atac la haina legii

Atac la haina legii

1191
DISTRIBUIȚI

Poli┼úi┼čti b─âtu┼úi ┼či umili┼úi, la Timi┼čoara ┼či Ni┼úchidorf
Sf├ór┼čit de s─âpt─âm├ón─â negru pentru poli┼úi┼čtii din Timi┼č. Trei oameni ai legii au fost b─âtu┼úi crunt dup─â ce au ├«ncercat s─â intrevin─â ├«n alterca┼úii de amploare ce au avut loc la Timi┼čoara ┼či Ni┼úchidorf. S├ómb─ât─â seara, c├ó┼úiva ┼úigani din zona Lunei i-au umilit pe un poli┼úist ┼či un jandarm care au ├«ncercat s─â intrevin─â ├«ntr-un scandal tipic ┼úig─ânesc. Romii le-au smuls gradele de pe umeri oamenilor legii ┼či i-au umplut de v├ón─ât─âi. Un scandal asem─ân─âtor, produs ├«n noaptea de s├ómb─ât─â spre duminic─â, s-a terminat la fel de trist pentru un poli┼úist din Ni┼úchidorf. Acesta a fost lovit ├«n repetate de r├ónduri de c├ó┼úiva scandalagii, care i-au spart ┼či parbrizul ma┼činii. 

Au rupt haina legii

Scandalul monstru din Timi┼čoara a fost provocat de un clan de ┼úigani care face legea ├«n zona Lunei. Un agent ┼či un jandarm au crezut c─â se pot descurca singuri ┼či pot s─â potoleasc─â scandalul. S-au ├«n┼čelat amarnic… Conflictul nu a plecat de la palate, zone de influen┼ú─â sau kilogarme de aur. Pur ┼či simplu, un ┼úigan s-a apucat s─â-┼či bat─â mama. Sup─ârat nevoie mare c├ónd s-a trezit cu poli┼úia pe cap, acesta, ajutat de un confrate, au rupt la propriu hainele de pe oamenii legii, pe care i-au ┼či lovit de mai multe ori. A fost nevoie de interven┼úia masiv─â a jandarmilor ├«n zon─â pentru a potoli spiritele. Dac─â unul dintre ┼úiganii recalcitran┼úi a fost arestat pe loc, al doilea b─ât─âu┼č este c─âutat acum de poli┼úi┼čti. El a reu┼čit s─â fug─â, la volanul ma┼činii sale, ├«nainte s─â fie re┼úinut. Magistra┼úii au decis ca ┼úiganul re┼úinut s─â fie cercetat ├«n stare de libertate pentru ultraj.

Masca┼úii – ultima solu┼úie

Un scandal de ┼či mai mari propor┼úii, pornit, conform poli┼úiei, de la consumul de alcool ├«n exces, s-a petrecut ├«n noaptea de s├ómb─ât─â spre duminic─â, ├«n jurul orei 3, ├«n localitatea timi┼čean─â Ni┼úchidorf. ┼×ase tineri din Timi┼čoara ┼či Saco┼ču Turcesc au ├«ncins un adev─ârat r─âzboi la Ni┼úchidorf. Ace┼čtia au declan┼čat infernul ├«ntr-un bar din localitate, unde s-au luat de mai mul┼úi clien┼úi. Un agent al postului din Ni┼úchidorf a ├«ncercat s─â intervin─â, dar a fost lovit, iar parbrizul ma┼činii i-a fost spart. Imediat a fost declan┼čat─â starea de urgen┼ú─â ┼či trupele speciale de masca┼úi au pornit ├«n urm─ârirea scandalagiilor. ├Än doar trei ore, b─ât─âu┼čii, care au spart ┼či mai multe geamuri ale oficiului po┼čtal din Ni┼úchidorf, au fost prin┼či. Tinerii, cu v├órste ├«ntre 17 ┼či 30 de ani, sunt cerceta┼úi acum pentru mai multe capete de acuzare. “├Än cauz─â se efectueaz─â cercet─âri sub aspectul s─âv├ór┼čirii infrac┼úiunilor de ultraj, loviri sau alte violen┼úe ┼či distrugere, urm├ónd ca cei implica┼úi s─â fie prezenta┼úi Parchetului de pe l├óng─â Judec─âtoria Lugoj cu propunere de arestare preventiv─â”, spune Sergiu Rus, purt─âtorul de cuv├ónt al IPJ Timi┼č.

Comentarii

comentarii