Acasă Eveniment Atac la o benzinărie din Lugoj

Atac la o benzinărie din Lugoj

DISTRIBUIȚI

O femeie de etnie romă, din Craiova, a fost prinsă în timp ce cotrobăia prin dulapul şi sertarele din biroul şefului benzinăriei

La o staţie de carburanţi de pe strada Timişoarei din municipiul Lugoj, luni după-amiază, în jurul orei 16,53, a izbucnit un conflict între angajaţii benzinăriei şi un grup de cetăţeni de etnie romă.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie, care a constatat faptul că în incinta staţiei se afla un autoturism în care se aflau şase cetăţeni de etnie romă, iar personalul benzinăriei a declarat că au surprins-o pe Narcisa S., de 34 de ani, din Craiova, care făcea parte din grupul celor şase romi, în timp ce cotrobăia prin dulapul şi sertarele din biroul şefului benzinăriei.

Totodată, din înregistrările făcute de camerele de supraveghere a reieşit faptul că Narcisa S. a avut intenţia de a fura bunuri, dar a fost oprită de intervenţia unui angajat al benzinăriei. Pe numele acesteia a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt.
Toni BOLDUREANU

Comentarii

comentarii