Acasă Eveniment Atac mafiot la Giarmata! Mașina unui luptător MMA a fost incendiată

Atac mafiot la Giarmata! Mașina unui luptător MMA a fost incendiată

1321
DISTRIBUIȚI

Imagini terifiante, surprinse de camerele de supraveghere, într-o localitate de lângă Timișoara. În toiul nopții, mai mulți indivizi au stropit o mașină cu o substanță inflamabilă, după care i-au dat foc.

“Mașina este a unui luptător MMA care stă în Giarmata. Acesta participa la un chef, într-o casă închiriată, aflată în apropiere. Cel mai probabil vorbim despre o reglare de conturi. Până la acest moment nu a fost ridicat niciun suspect, pentru a fi audiat în legătură cu incendierea acestei mașini.” a declarat jurnalistul Dragoș Boța, la Antena 3.

“După o noapte cu chiote și muzică dată la maxim, atenți protejați de polițiști, și-au dat foc la mașini. O scenă specifică Ferentariului, cu indivizi tatuați, Maserati și amenințări. În Giarmata noastră de toate zilele. Cu binecuvântarea primarului.”, a scris unul dintre vecini pe pagină să de Facebook, unde a și postat imagini de la locul incidentului.

“În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04:20, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata, ar fi izbucnit un incendiu la un autoturism parcat. Polițiști s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă. De asemenea, a fost prezent și un detașament de pompieri care a reușit stingerea incendiului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii