Acasă Cultura Atelier de animație Stop Motion, ghidat de Alexandra Andreea Ștefan

Atelier de animație Stop Motion, ghidat de Alexandra Andreea Ștefan

DISTRIBUIȚI

Sunteți interesați de animație și doriți să creați propriul personaj animat? Arta în comunitate vă invită sâmbătă 20 mai de la ora 11 la un atelier de animație Stop Motion ghidat de Alexandra Andreea Ștefan.

Descoperă arta animației stop motion într-un atelier captivant! Fii creativ și distrează-te în timp ce înveți cum să îți creezi propriile personaje și să le dai viață prin tehnica animației stop motion. Indiferent dacă ești pasionat de artă sau vrei doar să încerci ceva nou și interesant, acest atelier este pentru tine!

În cadrul acestui atelier, vei învăța cum să îți creezi propriul personaj de animație, cum să îl aduci la viață prin tehnica captivantă a animației stop motion. Vei explora procesul de creare a unei animații de la concepție până la finalizare. Ți se vor oferi sfaturi și tehnici practice pentru a-ți dezvolta creativitatea.

Indiferent de nivelul tău de experiență, acest atelier este deschis tuturor, iar toate materialele și instrumentele necesare îți sunt puse la dispoziție. Te rugăm doar să vii cu propriul telefon mobil. Asigură-ți locul acum și pregătește-te pentru o experiență memorabilă de animație și socializare!

Atelierul se desfășoară sâmbătă 20 mai de la ora 11 la Stațiunea Tinerilor Naturaliști (Str. Rozelor nr. 3, Timișoara). Participarea este gratuită, însă necesită înscriere la linkul următor: https://forms.gle/9E2PJSAEXG6DLU89A

Comentarii

comentarii