Acasă Actualitate „Atelier de Sacoşe ECO” la Iulius Mall

„Atelier de Sacoşe ECO” la Iulius Mall

537
DISTRIBUIȚI

ECO CLUB Timişoara, în colaborare cu Iulius Mall Timişoara, organizează în perioada 10-11 decembrie evenimentul “Atelierul de Sacoşe ECO”. Acest eveniment este la cea de-a doua ediţie şi face parte din seria de acţiuni prevăzute în cadrul proiectului “Spune NU plaselor din plastic”. Proiectul are drept scop încurajarea integrării noţiunii de ecologie urbană în rândul cetăţenilor timişoreni şi îşi propune educarea comunităţii în a utiliza sacose din material textil pentru cumpărăturile zilnice.
„Dorim să atragem atenţia asupra efectelor negative pe care le are plasticul asupra mediului înconjurător şi asupra sănătăţii umane şi asupra beneficiilor personale în urma folosirii sacoşelor din material. Îi aşteptăm pe toţi cei cu spirit eco la atelierul nostru de sacoşe între orele 16:00 – 20:00, la Food Court Almondo, în Iulius Mall Timişoara. Îi invităm, de asemenea, să ia parte la un schimb: în schimbul plaselor din plastic cu care îi vom surprinde le vom oferi sacoşe din material textil. Aceste sacoşe sunt confecţionate de voluntari şi colaboratori ai ECO CLUB Timişoara. În cadrul atelierului, doritorii îşi pot decora în diverse moduri sacoşa nou primită, pentru a se potrivi personalităţii celui care o foloseşte şi pentru a face cumpărăturile mai eco şi mai frumoase,”spune Romina Faur, PR specialist ECO CLUB Timişoara
ECO CLUB Timişoara este o organizaţie nonguvernamentală a cărei misiune este de a informa şi a educa din punct de vedere ecologic cetăţenii oraşului nostru şi de a colabora cu instituţiile şi autorităţile locale pe probleme de mediu. „Noi ne dorim să transformăm Timişoara într-un oraş ecologic prin implicare, dedicare şi stil de viaţă. Menţionăm faptul că nu suntem afiliaţi politic iar niciuna din activităţile noastre nu are caracter politic”, a adăugat Romina Faur.

Comentarii

comentarii