Acasă Administraţie Atenție! Primăria Reşiţa efectuează lucrări de combatere a șoarecilor și șobolanilor

Atenție! Primăria Reşiţa efectuează lucrări de combatere a șoarecilor și șobolanilor

763
DISTRIBUIȚI

Primăria Reşiţa îi anunță pe cetățenii municipiului că, în perioada 19.10.2019 – 22.10.2019, se vor efectua lucrări de combatere a rozătoarelor (șoareci, șobolani).

Lucrările de deratizare vor fi efectuate  de S.C. Deraton S.R.L. Timișoara și vor viza întregul domeniu public (parcuri, scuaruri, zone verzi, locuri de joacă, aliniamente stradale, terenuri, cimitire, malurile râurilor).

În zonele deschise vor fi amplasate staţii  de intoxicare pentru a proteja atât momelile  de intemperii, cât și accesul animalelor de companie și al copiilor. Momelile (raticidele) conțin o substanță cu gust amar pentru a împiedica consumarea lor accidentală.

ATENŢIE! Deteriorarea sau sustragerea acestora constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă contravenţională – conform H.C.L. nr. 69/2014, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Compartimentului Mobilitate Urbană, Monitorizarea Serviciilor de Utilități Publice și Mediu, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, la numerele de telefon 0255-210.258, 0255-211.692 – interior 173 sau pe adresa de e-mail: mediu@primariaresita.ro.

Comentarii

comentarii