Acasă Administraţie Atenție șoferi! Au început lucrările de frezare și asfaltare pe DN 59...

Atenție șoferi! Au început lucrările de frezare și asfaltare pe DN 59 între Șag și Voiteg Timiș

DISTRIBUIȚI

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara atenționează că, antreprenorul PORR Construct a început lucrările de frezare și așternere covor asfaltic pe DN 59 între Șag și Voiteg, județul Timiș.

În prima fază se va lucra pe sectorul Șag (de la intersecția cu DJ 593) până la Jebel, timp de aproximativ o lună, în funcție de condițiile meteo. Ulterior se va interveni pe sectorul Jebel – Voiteg. Circulația este dirijată cu piloți de trafic.

DRDP mai atenționează că, până la mijlocul săptămânii viitoare, pe DN 6, la Mehadia (CS), se circulă cu restricții de viteză la 30 km/h.

”Ca urmare a precipitațiilor abundente, pe acest sector a avut loc o alunecare de teren, fiind afectat carosabilul. Se va interveni pentru remediere la începutul săptămânii viitoare, în funcție de condițiile meteo”, a informat DRP Timișoara, vineri 7 aprilie.
De asemenea, au loc activități de întreținere pe autostrada A1 în aceste zile: marcaje rutiere, montare de parapet, colmatare fisuri și lucrări la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație.

Comentarii

comentarii