Acasă Actualitate Atenție, șoferi! Se închid parțial drumurile spre și dinspre Aeroportul Timișoara

Atenție, șoferi! Se închid parțial drumurile spre și dinspre Aeroportul Timișoara

DISTRIBUIȚI

Primăria Ghiroda anunță că timp de două luni și jumătate, începând de miercuri, 14 septembrie, se va închide circulația pe două artere importante nu doar pentru ghirozeni. Mai exact, pe breteaua de coborâre dinspre Aeroportul Internațional Timișoara spre Lugoj și pe cea de urcare dinspre Timișoara spre aeroport.

„În perioada 14.09 – 30.11.2022, se va închide circulația pe breteaua de coborâre dinspre Aeroport spre Lugoj și breteaua de urcare dinspre Timișoara spre Aeroport, ca urmare a lucrărilor care se desfășoară la centura ocolitoare.  Vor rămâne deschise sensurile de mers dinspre Aeroport spre Timișoara, respectiv dinspre Lugoj spre Aeroport”, anunță Primăria Ghiroda.

UPDATE: Marți, la ora 13, a oferit detalii și Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara:

„D.R.D.P. Timișoara informează că, în vederea continuării lucrărilor la joncțiunea variantei de ocolire Timișoara Sud cu varianta de ocolire Timișoara Nord, începând cu data de 14.09.2022, se închide circulația pe breteaua de urcare de pe DN 6 pe șoseaua de centură existentă, respectiv pe breteaua de coborâre de pe centură spre Remetea Mare/Lugoj.

Circulația pe relația Timișoara – centură și centură – Lugoj se va face prin sensul giratoriu de la Remetea Mare / Holver sau prin sensul giratoriu de pe DN 6 / Ghiroda. Pe relația Lugoj/Remetea Mare – centură Timișoara, traficul se va desfășura normal. Măsurile vor fi valabile până în 30.11.2022.

Lucrările la dezafectarea bretelelor se vor desfășura numai în timpul zilei, iar sectoarele de lucrări vor fi semnalizate atât ziua, cât și pe parcursul nopții”.

Comentarii

comentarii