Acasă Eveniment Aterizare de urgenţă la Timişoara a unui avion Tarom, plecat de la...

Aterizare de urgenţă la Timişoara a unui avion Tarom, plecat de la Bucureşti cu destinaţia Madrid, după ce unui pasager cu COVID i s-a făcut rău

792
DISTRIBUIȚI

Un avion care a decolat joi de la Bucureşti cu destinaţia Madrid a aterizat de urgenţă la Timişoara după ce unui pasager i s-a făcut rău.

Potrivit primelor informații, o persoană aflată la bord a acuzat stări de rău și a leșinat. Aceasta și-ar fi pierdut cunoștința pentru câteva momente.

În aceste condiţii, piloții au luat decizia să se întoarcă pe cel mai apropiat aeroport, deși aeronava părăsise deja spațiul aerian al României.

Cea mai apropiată locaţie era Timişoara, astfel că aeronava a aterizat acolo.

Confirmarea că persoana de la bord are COVID a venit de la personalul ambulanţei, care a preluat pacientul şi l-a transportat la spital.

Este vorba despre o femeie de 65 de ani, româncă. Aceasta ar fi participat la o înmormântare în Braşov. Cursa la bordul căreia s-a îmbarcat femeia are 183 de pasageri, potrivit unor surse aeroportuare.

Aeronava urmează să fie dezinfectată şi îşi va continua cursa spre Madrid. Autorităţile sanitare locale urmează, la rândul lor, să întreprindă ancheta epidemiologică şi să stabilească dacă femeia a purtat tot timpul mască şi dacă fost în contact cu alţi pasageri, scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii