Acasă Sport Atleții Politehnicii Timișoara au urcat pe podium la Campionatul Național de Semimaraton...

Atleții Politehnicii Timișoara au urcat pe podium la Campionatul Național de Semimaraton de la București

DISTRIBUIȚI

Atleții Politehnicii Timișoara au urcat pe podium la Campionatul Național de semimaraton care a avut loc duminică, 21 aprilie, la București. Pe echipe, atât la feminin, cât și la masculin, sportivii alb-violeți au fost pe podium. La individual, Iulia Mărginean a câștigat bronzul la tineret.

Politehnica Timișoara a fost prezentă cu șapte sportivi, astăzi, la Campionatul Național de semimaraton (21,1 km.), care a avut loc la București. Toți atleții și-au agățat câte o medalie la gât. Iulia Mărginean a oprit cronometrul la 1:29:43, timp cu care a câștigat medalia de bronz la tineret, având un ritm mediu de 4 minute și 15 secunde per kilometru.

Astfel, și grație evoluției Iuliei Mărginean, Politehnica Timișoara a câștigat medalia de argint pe echipe, la senioare. În componență au mai fost Denisa Zaro, Yasmina Tămășilă și Carla Ivanciov.

La masculin, echipa Politehnicii Timișoara a câștigat medalia de bronz la tineret. Cosmin Ardelean, Erik Krausz şi Bogdan Toader au fost cei care au obţinut poziţia a treia. Antrenorul secţiei de atletism este Daniel Chirilă.

Comentarii

comentarii