Acasă Actualitate Atmosfera de Paşte învăluie Timişoara

Atmosfera de Paşte învăluie Timişoara

393
DISTRIBUIȚI
Miercuri vine Iepuraşul la Târgul de Primăvară
 
Cea de-a treia ediţie a Târgului de Primăvară îşi aşteaptă clienţii în Piaţa Victoriei din Timişoara încă din 5 martie, iar zilele următoare, în trei zone din oraş, municipalitatea va amplasa aranjamente specifice Paştelor. În plus, miercuri, 24 martie, toţi copiii care vor trece prin Piaţa Victoriei vor primi cadouri de la Iepuraş. Târgul de Primăvară din Piaţa Victoriei va fi deschis până în data de 11 aprilie.

 
Cuiburi de Paşte cu iepuraşi vii
 
Ca şi în anii precedenţi, vor fi amenajate cuiburi specifice Paştelor, în care vor exista şi iepuraşi vii. Anul acesta, astfel de aranjamente vor fi instalate în Piaţa Victoriei, Piaţa Traian şi Parcul Dacia. De miercuri, 24 martie, timişorenii mici şi mari se pot bucura de cuiburile cu iepuraşi vii. În plus, tot miercuri, în Piaţa Victoriei, vine Iepuraşul. Doi tineri, costumaţi în iepure şi în iepuriţă, vor împăţi daruri copiilor la Târgul de Primăvară, vor face poze şi vor sta de vorbă cu ei în Piaţa Victoriei. 
 
Târgul de Primăvară
 
Aproximativ 60 de comercianţi participă la cea de-a treia ediţie a Târgului de Primăvară, organizat de Primăria Timişoara. În căsuţele instalate în centrul oraşului sunt expuse pentru vânzare: ouă încondeiate, cozonaci, pască, flori, icoane, decoraţiuni, jucării, produse din ceramică şi ornamente de sezon, dar şi unele produse care nu au nicio legătură cu sărbătoarea ce se apropie. Cu toate că târgul e deschis încă din 5 martie, inaugurarea oficială va avea loc sâmbătă, 27 martie, în prezenţa primarului Gheorghe Ciuhandu şi a viceprimarului Adrian Orza. În Piaţa Victoriei va avea loc şi un spectacol. De la ora 10.00, Eva Labadi şi Teatrul Fantasia au pregătit spectacolul “Vine, Vine Iepuraşul". De la ora 10.30, fanfara Timişoara Big Band va susţine un concert de muzică de promenadă. Mascotele sărbătorii, iepuraşul şi iepuriţa, vor împărţi dulciuri celor mici, se vor juca şi vor face poze cu ei. De la ora 14.30, Eva şi Teatrul Fantasia, dar şi mascotele-iepuraşi, vor cânta, vor dansa, se vor juca şi vor spune poezii în Piaţa Traian, iar de la 15.30, buna-dispoziţie se mută în Parcul Dacia. Micuţii timişoreni din toate zonele oraşului sunt aşteptaţi de Iepuraş cu surprize şi cadouri. 
 

Comentarii

comentarii