Acasă Politica Atribuţii noi în PNL pentru Robu, Frunzăverde, Vela şi Buşoi

Atribuţii noi în PNL pentru Robu, Frunzăverde, Vela şi Buşoi

482
DISTRIBUIȚI

pnl atributii

Luni, 7 iulie, la Bucureşti a avut loc a doua şedinţă a Biroului Politic Naţional al PNL, după recentul congres în care a fost aleasă noua conducere a partidului. Cu această ocazie, cei 31 de vicepreşedinţi ai PNL au primit atribuţiuni noi.

Deşi spunea că nu este foarte interesat să preia sarcini suplimentare în partid, fiind foarte ocupat cu sarcinile administrative, primarul Nicolae Robu va avea rolul de coordonator regional de filiale. În Regiunea Vest – judeţene Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara -, acest rol va fi împărţit de Robu cu Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeş. Cel mai probabil, fiecare va lua câte două judeţe. Celălalt vicepreşedinte PNL reprezentant al Timişului, europarlamentarul Cristian Buşoi, se va ocupa de programe şi politici sectoriale. Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, va fi responsabil de relaţia PNL cu Partidul Popular European (PPE). Mircea Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, este vicepreşedinte PNL responsabil cu reţeaua electorală.

„Atribuţiunile s-au stabilit doar generic, în detaliu urmând a se stabili prin interacţiunea directă a vicepreşdinţilor cu secretariatul general”, a declarat Nicolae Robu, pentru ZIUA de Vest.

Tot în şedinţa BPN de luni s-a stabilit că noul purtător de cuvânt al PNL va fi Alina Gorghiu, precum şi detalii referitoare la desemnarea candidatului PNL la Preşedinţia României.

Comentarii

comentarii