Acasă Actualitate ATU – un an! Obiectiv: Timișoara – pol de referință pentru Europa Centrală...

ATU – un an! Obiectiv: Timișoara – pol de referință pentru Europa Centrală și de Est

259
DISTRIBUIȚI

Joi, 1 iulie 2021, cu începere de la ora 17:00, la Baza sportivă 2 a Universității Politehnica Timișoara, str. Păunescu Podeanu nr.2, Alianța Timișoara Universitară organizează Adunarea Generală a ATU, prilej de sărbătoare, de bilanț, dar și de prezentare a viziunii pentru cel de-al doilea an de activitate.

Cu acest prilej, rectorul Universității Politehnica Timișoara, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, preia mandatul de președinte ATU de la prof.univ.dr. Octavian Crețu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”.

Reuniunea are loc la împlinirea unui an de când universitățile timișorene și-au dat mâna, constituind Alianța Timișoara Universitară – ATU, care își propune să contribuie în mod relevant, printr-o strategie comună a celor patru universități publice, la devenirea Timișoarei ca pol de referință pentru Europa Centrală și de Est.

În programul evenimentului sunt incluse: mesajul rectorului UMFT, prof.univ.dr. Octavian Crețu, la final de mandat ATU. Prezentare viziunii rectorului UPT, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, la preluarea mandatului de președinte ATU. Mesajul prof.univ.dr Marilen Pirtea, rectorul UVT. Mesajul prof.univ.dr.ing.  Cosmin Alin Popescu, rectorul USAMVBT.

 

Comentarii

comentarii