Acasă Actualitate Au aruncat un tir de haine vechi în spatele blocurilor din centrul...

Au aruncat un tir de haine vechi în spatele blocurilor din centrul Timișoarei. Retim a făcut curat iar polițiștii locali îl caută pe făptaș

DISTRIBUIȚI

Cetățenii din zona Patriarh Miron Cristea Timișoara au ajuns la disperare, fiindcă unii comercianți de haine vechi au venit cu cea mai mare îndrăzneală și au abandonat un camion de îmbrăcăminte deșeu, chiar în spatele blocurilor în care oamenii locuiesc.

Pe lângă faptul că poluează mediul înconjurător atrăgând șobolanii și alte viețuitoare parazite, deșeurile le-au și blocat căile de ieșire cetățenilor care locuiesc acolo. De aceea, ei au făcut apel către Poliția Locală să intervină cât mai urgent!

”Așa arată drumul din spatele clădirilor de pe Patriarh Miron Cristea, în plin centru orașului, la doi pași de Primăria Timișoara. Acolo au aruncat un tir de haine gunoaie, care ne blochează porțile de ieșire”, este mesajul locuitorilor din zonă, joi 25 august 2022.

Ce spune Poliția Locală Timișoara?

Polițiștii locali au intervenit, joi 25 august și au făcut demersuri să identifice acea persoană sau acele persoane care au aruncat acolo mizeriile.

”Au fost polițiștii de dimineata acolo, au rămas să identifice persoana. Acum aplică sancțiunea. Mai mult, la solicitarea polițiștilor locali, societatea de salubrizare Retim s-a deplasat la fața locului pentru igienizare, urmând ca persoanei care a depozitat deșeurile să i se impună și plata contravalorii ridicării deșeurilor”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Update:

Poliția Locală Timișoara: ”În acest caz, s-a aplicat sancțiune în valoare de 20.000 lei, conform OG 92/2021, proprietarului unui  apartament din imobilul respectiv, pentru abandonarea deșeurilor în Parcul Civic”.

Comentarii

comentarii