Acasă Actualitate Au ieșit din nou pe teren, în noaptea de luni spre marți,...

Au ieșit din nou pe teren, în noaptea de luni spre marți, utilajele anti-polei din Timișoara. „Se circulă în condiții de siguranță”

135
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara informează că, în noaptea de luni spre marți, firma Brantner a continuat acțiunile împotriva poleiului. Ar fi ieșit pe teren zece utilaje, care ar fi împrăștiat 224 de tone de material antiderapant pe o suprafață de 2,2 milioane de metri pătrați. Au fost avute în vedere căile de acces, de intrare și ieșire, poduri, pasaje și străzi principale. „La ora aceasta se circulă în condiții de siguranță”, au transmis, marți dimineață, reprezentanții municipalității.

„Vă reamintim că în conformitate cu HCL 371/2007, art. 2, cetățenii, instituţiile publice, firmele, persoanele juridice şi asociaţiile de proprietari au obligația de a îndepărta zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi a clădirilor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea, imediat după ninsoare. Aceștia au obligația și de a curăţa rigolele din faţa caselor sau magazinelor și de a îndepărta zăpada și gheața(țurțurii) de pe acoperişurile imobilelor, de pe burlane sau de atenţionare a pietonilor asupra pericolului iminent, prin marcarea corespunzătoare a perimetrului expus. Neîndeplinirea obligațiilor amintite anterior se sancționează contravențional”, amintesc reprezentanții primăriei.

Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, cetățenii au la dispoziție următoarele numere de telefon: 0737.770.527, 0356/401051, 0356/401052, 0356/918 – dispecerate SC Brantner Servicii Ecologice SRL, disponibile non-stop. De asemenea, acestea se pot anunța prin Biroul Salubrizare din cadrul primăriei, sunând la numărul de telefon 0256/408335 sau direct pe site-ul municipalității www.primariatm.ro, la secțiunea Sesizări/Străzi și trotuare.

Comentarii

comentarii