Acasă Actualitate Au început înscrierile pentru învățământul dual 2020 -2021 și profesional. Burse de...

Au început înscrierile pentru învățământul dual 2020 -2021 și profesional. Burse de 400 lei pe lună

664
DISTRIBUIȚI

Elevii absolvenţi ai clasei a VIII-a din județul Timiș se pot înscrie, începând cu luni 29 iunie pentru învățământul dual și profesional, până în data de 3 iulie, în anul şcolar 2020-2021.

Următoarea etapă de înscriere va avea loc între 6 -7 iulie. Elevii trebuie să știe că ei vor primi și o bursă de susținere 200 lei lunar pentru învăţământul profesional și 400 lei lunar pentru învăţământul dual.

”Din cauza situaţiei speciale din acest an şcolar, cauzată de criza sanitară COVID 19, opţiunile elevilor pentru o unitate de învăţământ care are ofertă pentru învăţământul profesional şi calificările din oferta acesteia se completează de către candidaţi asistaţi de diriginţi/ cadrele didactice din unitatea de învăţământ gimnazial la care elevul a făcut clasele V-VIII, pe baza unei programări pe zile şi ore a tuturor elevilor, potrivit alegetidrumul.ro. Înscrierea candidaţilor la unităţile de învăţământ pentru care au optat se realizează numai de către unităţile de învăţământ gimnazial prin transmiterea electronică la unităţile de învăţământ care au ofertă pentru învăţământul profesional a fişelor de înscriere a candidaţilor, însoţite de foile matricole”. Explică www.edupedu.ro.

Candidaţii nu se prezintă şi nu depun personal documentele de înscriere la unităţile de învăţământ profesional pentru care optează.

Comentarii

comentarii