Acasă Actualitate Au început Olimpiadele comunicării 2024, la UPT

Au început Olimpiadele comunicării 2024, la UPT

DISTRIBUIȚI
Concursul pentru elevi „Olimpiadele comunicării” organizat de Facultatea de Științe ale Comunicării în cadrul evenimentului „Politehnica Timișoara – Un pas spre viitorul tău” a ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediție. 
 
Elevii din clasele a XI-a și a XII-a s-au putut înscrie la una dintre cele patru probe ale concursului, compoziție / limba română, limba engleză, limba franceză și limba germană, conform regulamentului afișat pe pagina facultății: https://sc.upt.ro/ro/evenimente/olimpiadele-comunicarii/807-editia-a-viii-a-mai-2024.
 
La ediția de anul acesta, s-au înscris câteva sute de elevi din mai multe județe ale țării, iar festivitatea de premiere are loc vineri, în 10 mai, la ora 9:00, în Sala Polivalentă a Bibliotecii Centrale Universitare a Universității Politehnica Timișoara (Bv. Vasile Pârvan 2, a Bibliotecii Universitare.
 
Evenimentul a început cu cuvântul de deschidere al decanului facultății, prof. univ. dr. Daniel Dejica-Carțiș și continuă cu o prezentare a facultății și cu festivitatea de premiere a elevilor câștigători la cele patru secțiuni (română, engleză, franceză și germană). 
 
În cadrul evenimentului, elevii au posibilitatea să afle mai multe informații despre programele de studii ale Facultății de Științe ale Comunicării, despre oferta educațională, despre programele de licență și de master, despre perspectivele absolvenților etc.
 
 Nu în ultimul rând, se vor prezenta și facilitățile oferite de Universitatea Politehnica (biblioteca, bazele sportive, bazinele de înot, cămine, cantine etc.), precum și punctele de atracție și obiective culturale ale Timișoarei. (https://www.sc.upt.ro/ro/programe-de-studii/oferta-educationala
 
Concursul se desfășoară în cadrul evenimentului „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău”, iar coordonatorul evenimentului din partea facultății este lect. univ. dr. Ana-Maria Dascălu-Romițan. 
 
Parteneri ai concursului sunt Forumul Democrat al Germanilor din Banat, „Banater Zeitung Temeswar”, Centrul Cultural German, Societatea Culturală Româno-Germană din Timișoara, Institutul Francez din Timișoara, care oferă premii elevilor câștigători. 

Comentarii

comentarii