Acasă Eveniment Au intervenit două elicoptere SMURD! Şapte persoane, între care doi copii, implicate...

Au intervenit două elicoptere SMURD! Şapte persoane, între care doi copii, implicate într-un accident rutier la Făget

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în zona oraşului Făget, din judeţul Timiş. În accident au fost implicate şapte persoane, dintre care doi copii, de aproximativ 10-12 ani. La faţa locului au intrevenit şi două elicoptere SMURD. 

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN68A dinspre Făget spre Margina, iar la un moment dat, a efectuat un viraj la stânga către DC107, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism. Acesta era condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers fiind angajată în efectuarea manevrei de depășire pe linie continuă.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Făget, cu 6 subofiţeri, o autospecială de transport personal şi victime multiple de la Lugoj cu 3 subofiţeri, 2 elicoptere SMURD de la Arad şi Caransebeş, dar şi 2 ambulanţe SAJ, scrie news.ro.

”În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane, dintre care 2 minori şi 5 adulţi. În urma impactului, 1 persoană a rămas blocată într-un autoturism şi a fost extrasă în stare de inconştienţă dar cu semne vitale, iar celelalte persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis ISU Timiş.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident.

Comentarii

comentarii