Acas─â Actualitate Au pus tunurile pe infractori

Au pus tunurile pe infractori

643
DISTRIBUIȚI

Zeci de poli┼úi┼čti timi┼čoreni au ie┼čit ├«n strad─â sau au controlat “la s├ónge” barurile din ora┼čul de pe Bega. Dou─â ac┼úiuni de mari propor┼úii i-au luat pe nea┼čteptate pe infractori, la sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii trecute. Totul a fost organizat ├«n baza planului na┼úional “Strada 2009”, ale c─ârui rezultate au ├«nceput s─â se fac─â sim┼úite mai peste tot.

Teroare pe ┼čosele

64 de poli┼úi┼čti pe str─âzi ┼či 28 de filtre… Destul c├ót s─â ├«mp├ónzeasc─â drumurile din jude┼ú, ├«n c─âutarea ┼čoferilor teribili┼čti de pe drumurile na┼úionale ┼či jude┼úene.
Ac┼úiunea fulger, de la sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii trecute, s-a l─âsat cu 250 de amenzi, ├«n valoare total─â de aproape 30.000 de lei.
F─âr─âdelegile rutiere n-au fost pu┼úine nici de aceast─â dat─â, poli┼úi┼čtii fiind nevoi┼úi s─â re┼úin─â 7 certificate de ├«nmatriculare, 15 permise de conducere, din care 6 pentru conducere sub influen┼úa alcoolului, 3 pentru neacordare de prioritate la vehicule, 4 pentru nerespectarea normelor legale privind dep─â┼čirea ┼či 2 pentru nerespectarea normelor legale privind viteza de deplasare.
“Ac┼úiunea Strada 2009 nu se opre┼čte aici. Atragem aten┼úia tuturor ┼čoferilor care ├«ncalc─â legile, dar nu numai lor, c─â nu vom avea niciun strop de mil─â. Haosul de pe ┼čosele trebuie st├órpit”, spune comisarul-┼čef S─ândel Palade, ┼čeful IPJ Timi┼č.

Buletinele la control!

├Än cadrul aceluia┼či plan “Strada 2009”, desf─â┼čurat la nivel na┼úional, tot la sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii trecute a fost organizat─â o razie de mari propor┼úii pe linia infractorilor urm─âri┼úi. 90 de poli┼úi┼čti ┼či 20 de jandarmi au ├«mp├ónzit localurile din Timi┼čoara ┼či ├«mprejurimi.
“├Än urma desf─â┼čur─ârii ac┼úiunii au fost depistate 5 persoane urm─ârite, din care 4 disp─ârute ├«n ├«mprejur─âri suspecte ┼či o persoan─â care posed─â mandat de arestare preventiv─â.
De asemenea, au fost depista┼úi 11 infractori, 6 infrac┼úiuni fiind constatate ├«n flagrant”, spune inspectorul Sergiu Rus, purt─âtorul de cuv├ónt al IPJ Timi┼č. 54 de localuri au fost controlate ┼či peste 350 de persoane au fost legitimate ├«n urma ac┼úiunii. Valoarea total─â a amenzilor dep─â┼če┼čte 11.000 de lei.

Comentarii

comentarii