Acasă Eveniment Au scăpat de calvarul războiului din Ucraina, dar au căzut în mâna...

Au scăpat de calvarul războiului din Ucraina, dar au căzut în mâna hoţilor din Timișoara

DISTRIBUIȚI

hotii au furat bagajeTot mai mulţi refugiaţi din Ucraina se plâng că au fost prădaţi de hoţi, în Timişoara. Hoţii au pus ochii pe maşinile burduşite de bagaje. Ultimul caz aparţine unei familii care a parcat maşina în zona centrală a oraşului, pe strada Sfântul Ioan. Ucrainenii mers la poliţie şi au depus o plângere.

„La data de 21 martie a.c., la nivelul Secţiei 1 Urbană Timişoara a fost depusă o sesizare, cu privire la faptul că unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani şi mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe strada Sfântul Ioan din municipiul Timişoara, de către persoane necunoscute. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de <furt calificat>, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale care se impun”, au transmis poliţiştii timişoreni.

Conform unei surse din rândul echipei care se ocupă de primirea ucrainenilor în Timişoara, refugiaţii aveau la ei suma de 60.000 de euro, dar în bagaje erau şi alte obiecte de valoare.

Comentarii

comentarii