Acasă Eveniment Au vândut un capac de canal la fier vechi, dar au fost...

Au vândut un capac de canal la fier vechi, dar au fost prinși de polițiștii locali

DISTRIBUIȚI

Doi bărbați au fost prinși de polițiștii locali din Timișoara după ce au dus un capac de canal la fier vechi. Fapta s-a petrecut luni, 25 iulie, la ora 18.00, pe Calea Dorobanților, lângă fântâna din zonă. În urma unei sesizări, polițiștii locali au verificat perimetrul și i-au găsit pe cei doi bărbați la centrul de colectare de fier vechi de pe strada Mătăsarilor.

„În baza descrierii primite, polițiștii locali au cercetat perimetrul, depistând pe strada Mătăsarilor, în dreptul imobilului cu numărul 33, unde funcționează un centru de colectare fier vechi, doi bărbați, de 51 si 41 de ani, din Timișoara și Lugoj. Luați la întrebări, cei doi au recunoscut că au sustras capacul de canal și au și reușit să îl și vândă la centrul de colectare. Cei doi bărbați au fost predați către Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, explică reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Aceștia ar întâlni anual zeci de astfel situații, când sunt semnalate dislocarea sau lipsa unor capace de canal pe raza municipiului, acestea fiind anunțate ulterior la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei și la Aquatim, pentru remediere.

Comentarii

comentarii