Acasă Actualitate Aur pentru un tânăr din Timișoara la Balcaniada de Informatică. Câștigătorii concursului...

Aur pentru un tânăr din Timișoara la Balcaniada de Informatică. Câștigătorii concursului de la Timișoara

1244
DISTRIBUIȚI

Balcaniada de Informatică de la Timișoara și-a anunțat câștigătorii. Premierea a avut loc joi, la Universitatea de Vest din Timișoara.

La Balcaniadă au participat elevi și profesori din România, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Slovenia, Cipru, Grecia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia, Turcia, Italia, Turkmenistan. Urbea de pe Bega a găzduit Balcaniada de Informatică Seniori, ediţia a XXVI-a şi Juniori, ediţia a XII-a, în perioada 7-13 iulie.

Medalie de aur la Seniori a cucerit și Alexandru Băbălău, de la Liceul Grigore Moisil din Timișoara.

Medalie de aur la Balcaniadă, la seniori, au luat Petrescu Alexandru, Moroianu Theodor Pierre, ambii din România, Krastev Aleksandar din Bulgaria, Băbălău Alexandru din Timișoara și Pipis Evangelos din Grecia.

Argint la seniori au cucerit Pipis Charilaos din Grecia, Milisavljevic Aleksa din Serbia, Terziez Viktor din Bulgaria, Sebez Tadija din Serbia, Kopchev Martin – Bulgaria, Coman Andrei și Tudose Maria alexa din România, Dimitrov Radoslav din Bulgaria, Udriștoiu Alexandra Maria, Banu Denis Andrei și Popescu Ioan din România și Dinev Martin din Macedonia.

Bronz la seniori au obținut Postuvan Tim din Slovenia, Topalovic Momcilo din Serbia, Panagopoulos Anastasios din Grecia, Brioni Fabrizio din Italia, Maksimovski Vladimir din Macedonia, Velichkovski Andrej din Macedonia, Stazi Federico din Italia, Pîrău Vitali din Moldova, Petrillo Dario din Italia, Smutran Drago din Bosnia și Herțegovina, Puzic Mladen din Serbia, Vișanu Cristian din Moldova și Hostnik Marko din Slovenia.

La Juniori au cucerit aurul Luchianov Alexandru din România, Kozhuharov Viktor din Bulgaria și Todorov Andon din Bulgaria.

Argint la Juniori au cucerit Greaca Albert Antoniu din România, Petkov Georgi din Bulgaria, Moldovan Andrei din România, Bengin Jovan din Serbia, Perju Verzotti Luca din România și Vukelic Mateja din Serbia.

Medalii de bronz la Juniori au câștigat Kamenov Konstantin din Bulgaria, Dumitrescu Eduard Valentin din România, Todoran Alexandru Paul din România, Metehău Luca Mihnea din România, Pavleski Blagojche din Macedonia, Verde Flaviu Cristian din România, Purice Victor din Moldova, Kritharidis Konstantinos din Grecia, Zatega Admir din Bosniași Herțegovina, Balatos Dimitrios din Grecia, Christos Falas din Cipru, Kitanovski Teo din Macedonia, Toljic Veljko din Serbia și Grubic Miroslav din Serbia.

 

 

Comentarii

comentarii