Acasă Economic Autoliv România – divizia de textile din Lugoj, nu a înregistrat niciun...

Autoliv România – divizia de textile din Lugoj, nu a înregistrat niciun caz de infectare COVID-19 în ultimele 14 zile.

2001
DISTRIBUIȚI

În contextul menținerii numărului ridicat de cazuri de infectări cu virusul COVID-19, atât la nivel național, cât și în comunitatea locală, eforturile depuse de Autoliv România – divizia de textile din Lugoj pentru a proteja sănătatea angajaților și a familiilor acestora, s-au dovedit eficiente. În ultimele două săptămâni nu a mai fost înregistrat niciun caz nou, riscul de răspândire fiind astfel limitat în rândul angajaților.

”Pe lângă măsurile generale adoptate prin cadru legislativ, în toată această perioadă au fost puse în aplicare o serie de măsuri suplimentare de protecție a angajaților noștri și, implicit, a familiilor lor. Reprezentanții noștri mențin o colaborare activă și permanentă cu autoritățile locale și instituțiile statului (DSP, Spitalul Municipal, Poliție etc.) și se consultă cu specialiștii acestora în efectuarea anchetelor epidemiologice, pentru depistarea și izolarea imediată a tuturor riscurilor de răspândire a virusului.

Analizând cazurile active sau vindecate la nivel de companie, nu se poate constata o legătură directă între infectare și activitatea la locul de muncă sau pe mijlocul de transport la/de la muncă spre domicliu.

Ne confruntăm însă, în continuare, cu o răspândire comunitară a virusului, iar în aceste condiții, evoluția din următoarea perioadă depinde de atitudinea pe care o avem cu toții și de responsabilitatea de care dăm dovadă. Limitarea răspândirii virusului prin respectarea măsurilor de protecție în cadrul companiei confirmă că este esențial să ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă!

Facem din nou un apel către toți concetățenii noștri să respecte măsurile de prevenție, aceasta fiind modalitatea cea mai sigură și eficientă de a opri răspândirea virusului. Avem convingerea că, printr-un efort comun, vom depăși cu bine această perioadă și vom putea reveni cât mai repede la o stare de normalitate pe care cu toții ne-o dorim!”, transmit reprezentanții companiei.

Comentarii

comentarii