Acasă Eveniment Autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Recaş, care mergea...

Autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Recaş, care mergea la o intervenţie implicată într-un grav accident rutier. Şapte persoane au fost rănite

DISTRIBUIȚI

Un autoturism şi o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Recaş, judeţul Timiş, au fost implicate, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier produs la Recaş. Şase bărbaţi din autospecială au fost răniţi, trei dintre aceştia având suspiciuni de fracturi şi traumatisme. De asemenea, a fost rănit şoferul autoturismului, toţi şapte fiind transportaţi la spital. 

”Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a condus o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Recaş, pe strada Mihai Viteazu, iar la intersecţia cu strada George Enescu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 51 de ani. În urma evenimentului rutier au rezultat 7 victime, respectiv 6 bărbaţi, pasagerii şi conducătorul autospecialei, cu vârste cuprinse între 29 şi 50 de ani, precum şi conducătorul autoturismului, în vârstă de 51 de ani. Cu toţii au fost transportaţi la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

 În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare din culpă.

Comentarii

comentarii