Acasă Eveniment Autostrada A 1 închisă pe sensul de mers spre Timișoara, din cauza...

Autostrada A 1 închisă pe sensul de mers spre Timișoara, din cauza unui grav accident – Foto

681
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe autostrada A 1, Arad-Timișoara. După ultima ieșire din Arad, practic autostrada este blocată pe sensul de mers spre Timișoara.

În evenimentul rutier sunt implicate un TIR care transporta fier vechi, o cisternă cu bitum fierbinte și un autoturism. În urma impactului, cisterna s-a răsturnat și curge bitum fierbinte pe carosabil. Dispeceratul Drumuri Naționale a anunțat că circulația se va relua în jurul orei 11.

UPDATE:

„Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 05:25, un bărbat de 52 de ani din județul Bihor, a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă dinspre Arad spre Timișoara, iar la km 532 C2, pe autostrada A 1, a intrat în balans și ulterior în coliziune față spate cu ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară Scania cu și semiremorcă, condus de un arădean de 66 de ani. În incident a mai fost implicat și un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, acesta din urmă fiind prins între parapetul lateral și autoutilitara lovită din spate. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Traficul de pe autostradă a fost deviat la km 536 pe DN 69, fiind blocat și în acest moment”, a declarat agent principal de poliție, Claudia Iuga. Polițiștii arădeni estimează reluarea traficului pe o bandă de circulație va avea loc în jurul orei 11,00.

Comentarii

comentarii