Acasă Eveniment Autoturism căutat de autoritățile din Suedia, descoperit la PTF Moravița

Autoturism căutat de autoritățile din Suedia, descoperit la PTF Moravița

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră timișoreni au descoperit un autoturism în valoare de aproximativ 6000 de euro, căutat de autoritățile din Suedia. Mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În data de 24.05.2024, ora 12:15, la Punctul de Trecere al Frontierei Moravița, județul Timiș, s-a prezentat pentru controlul de frontieră, pentru a intra în țară, un bărbat cu dublă cetățenie (română și sârbă), în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca Audi.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă emisă de Suedia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu știa faptul că mașina se află în atenţia autorităților și că el a cumpărat-o în anul 2022, din Serbia.

Mașina, în valoare de aproximativ 6000 euro, a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, iar în cauză polițiștii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Comentarii

comentarii