Acasă Actualitate Aveți brazi de la Crăciun și vreți să scăpați de ei? Oițele...

Aveți brazi de la Crăciun și vreți să scăpați de ei? Oițele și căprițele din zona Murani Timiș vă așteaptă

140
DISTRIBUIȚI

Aveți brazi de la Crăciun în case și vreți să scăpați de ei? Oițele și căprițele din zona Murani, Timiș, aflată la 30 de minute de Timișoara, vă așteaptă să i le dați se hrănească cu ei.

Centrul de agrement Domeniile Murani a demarat o inițiativă de reciclare a brazilor de Crăciun, prin darea spre consum a acestora în fermele de capre și oi din zona Murani.

Este cunoscut faptul că oile, dar și caprele adoră să ronțăie brazii până nu mai rămâne aproape nimic din aceștia. Mai mult decât atât acele și conurile de brad sunt bogate în vitamina C, iar consumul acestora ajută cornutele la digestie.

Campania se desfășoară în perioada 7-14 ianuarie 2022.

Cum vă puteți alătura campaniei?

Aduceți bradul – brazii dumneavoastră la Domeniile Murani, sat Murani nr. 160-161, în orice zi între orele 09:00-18:00 fără a implica niciun cost de depozitare sau preluare.

”Aduceți bradul- brazii în puncte fixe din Timisoara, iar noi îl vom transporta la ferme contra unui cost de 20 de lei. Putem prelua bradul/ brazii dumneavoastră de la domiciliu, în limita posibilităților logistice, contra unui cost de 50 de lei”, îndeamnă organizatorii.

Detalii la telefon: 0728 409 245. ”Haideți ca anul acesta să le facem o bucurie caprelor și oilor din satul Murani și să reciclăm brazii care riscă să rămână aruncați pe câmpuri!”, mai îndeamnă organizatorii.

Domeniile Murani este un centru de agrement situat în centrul localității Murani la doar 22 de km de Timișoara, în una din puținele zone colinare ale județului Timiș. Contact: Sat Murani, nr. 160 – 161, comuna Pișchia, jud. Timiș, contact@murani.ro

 

Comentarii

comentarii