Acasă Eveniment „Aveți grija unde vă cumpărați o locuință”. Timișoreanul care a încercat să...

„Aveți grija unde vă cumpărați o locuință”. Timișoreanul care a încercat să filmeze șantierul de pe Torontaului cu plafon prăbușit, „intimidat” de muncitori

DISTRIBUIȚI

Vineri, 17 iunie, pe Calea Torontalului, în șantierul unui viitor complex rezidențial, plafonul primului etaj s-a prăbușit, rănind ușor un muncitor. Sâmbătă, muncitorii au revenit pe șantier pentru a termina de curățat resturile prăbușite și pentru a demola în întregime plafonul, relatează un cetățean.

Pentru a atrage atenția celor care doresc să își cumpere apartamente noi, bărbatul a încercat să și înregistreze imagini de pe șantier, cu ajutorul unei drone. Șefii de șantier, însă, i-ar fi trimis pe muncitori să îl intimideze. „Am mers acum o oră (sâmbătă, ora 12 – n.r.) la blocul cu plafonul prăbușit de pe Torontalului si bineînțeles că la vederea dronei au venit muncitorii către mine la intimidări și alte vorbe”, ne-a spus Darius-Florian Palade care a încercat să captureze imagini.

Până la urmă, filmarea pe care acesta a surprins-o este de numai două minute. Aceasta a fost urcată pe platforma YouTube, cu următoarea descriere: „Aveți grija unde vă cumpărați o locuință. Iar când dați bani doar pe proiect, interesați-vă și cum se construiește, până la livrare, să nu vă treziți la parter fără voie”.

Comentarii

comentarii