Acasă Eveniment Avocata Luizei Melencu susține că este terorizată de Gheorghe Dincă

Avocata Luizei Melencu susține că este terorizată de Gheorghe Dincă

990
DISTRIBUIȚI

Avocata Luizei Melencu este terorizată de Gheorghe Dincă. Femeia spune că suspectul de crimă o sună şi de zece ori pe zi din spatele gratiilor şi o ameninţă.

La ora 9:30 urmează să înceapă procesul la Tribunalul București, unde este termen în dosarul de tâlhărie deschis pe numele lui Gheorghe Dincă.

Din păcate, la acest termen nu vor putea ajunge avocata Luizei Melencu și bunicul acesteia, din cauza unei probleme cu avionul cu care trebuiau să vină de la Timișoara, însă vor trimite documentele necesare prin fax.

Este vorba despre un proces intentat anul trecut de Carmen Obârșanu, avocata Luizei Melencu, pe numele lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal.

A fost depusă o plângere pentru tâlhărie, după ce avocata Luizei Melencu a susținut că telefonul fetei ar fi fost furat de Gheorghe Dincă și vândut altei persoane, pentru că, de pe el, la câteva zile după dispariția Luizei, s-ar fi dat aproximativ 100 de apeluri.

Dosarul Caracal este trimis în judecată de către cei de la DIICOT, la Tribunalul din Olt. Zilele viitoare urmează să fie termen.

Toată familia lui Gheorghe Dincă este citată.

Criminalul de la Caracal o sună chiar și de 10 ori pe zi pe avocata Luizei Melencu.

Acesta are declarații contradictorii în ceea ce privește uciderea celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

În sala de judecată, Gheorghe Dincă are un comportament extrem de agresiv la adresa tuturor părților din dosar, dar și la adresa completului de judecată.

Pe data de 24 iulie se împlinesc 2 ani de când a avut loc tragedia de la Caracal.

Sursa: antena3.ro

Comentarii

comentarii