Acasă Politica Avocatul Adrian Popescu – candidatul cu care ALDE Timiș vrea să câștige...

Avocatul Adrian Popescu – candidatul cu care ALDE Timiș vrea să câștige Primăria Timișoarei

DISTRIBUIȚI

ALDE Timiș l-a prezentat pe candidatul partidului la funcția de primar al Timișoarei, luni 22 iunie. Este vorba despre Adrian Popescu, în vârstă de 50 de ani, actualul președinte al ALDE Timișoara, un tânăr avocat de succes. 

Marian Coandă, secretarul executiv, a explicat: “Sunt bucuros că domnul Popescu Adrian a ales să fie alături de noi și să candideze la funcția de primar, noi îi vom oferi tot sprijinul.

El este un membru al partidului cu multă experiența în spate. Începând din anul 2008, a intrat in politică, astfel încât din 2016 până în 2018 a fost președintele PNG al filialei Timiș, însă din 2020 este lângă noi. A fost ales președintele ALDE Timișoara.

Rezultatele sale la nivel municipal obținute cu organizația din Timișoara sunt extraordinare. El a crescut și unit echipa în doar câteva luni, cu oameni de calitate și care doresc să fie alături de cetățeni, de timișoreni.

Ei sunt oameni care alături de domnul președinte  al Timișoarei și sperăm noi, viitorul primar al Timișoarei, doresc să pună în aplicație un program politic bine stabilit și bine organizat, astfel încât Timișoara să devină o adevărată capitală culturală europeană. Așa că vom trece la fapte, nu doar la vorbe. 

În plus, putem spune ca și la nivel de județ, avem candidați foarte buni, pe care îi vom prezenta cât de curând, deoarece dorim să le arătăm cetățenilor adevăratele valori ale partidului, atât din punct de vedere al ideologiei, cât și ale oamenilor pe care ii avem lângă noi, și care doresc să facă o schimbare. 

Listele pentru alegeri sunt în desfășurare, majoritatea sunt deja stabilite și, dacă recent am precizat că avem peste 80% de organizații în județ, acum putem afirma că avem și listele in județ stabilite pentru aproximativ 80% dintre localități”, a mărturisit Coandă.

Comentarii

comentarii