Acasă Actualitate Avocatul Cristian Clipa, după suspendarea organigramei propuse de Fritz: „Cu aproape un...

Avocatul Cristian Clipa, după suspendarea organigramei propuse de Fritz: „Cu aproape un an în urmă, vă sugeram să lucrați cu profesioniști. Ați preferat să nu o faceți și rezultatele se văd”

2092
DISTRIBUIȚI

Cristian Clipa, conferențiar doctor al Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara, a comentat, pe rețelele de socializare, decizia de luni, 16 august, Tribunalului Timiș de a suspenda noua organigramă a Primăriei Timișoara, cea propusă de administrația Fritz. Decizia instanței, punctează avocatul, înseamnă că, cel puțin momentan, nu mai pot fi angajați în primărie colegii de partid ai primarului și ai consilierilor locali USR PLUS. De vină pentru insuccesul instituției ar fi, potrivit lui Clipa, refuzul actualei administrații de a lucra cu profesioniști, iar „rezultatele se văd”.

Redăm integral mesajul pe care l-a postat luni seară avocatul Cristian Clipa:

„Privesc cu îngrijorare și, paradoxal, cu amuzament, la noua organigramă a aparatului de specialitate, pe care a aprobat-o onor Consiliul Local al Timișoarei, preponderent populat de useriști, organigrama care tocmai a fost suspendată, PENTRU NELEGALITATE, de Tribunalul Timiș. Hotărârea nedefinitivă este, totuși, executorie. Ceea ce înseamnă că, în baza acestei nelegale organigrame, nu mai puteți da afara angajați ai Primăriei si nici nu mai puteți angaja alții (din rândurile competentelor useriste), decât numai dacă vreți să vizitați vreo unitate de Parchet.

Cu aproape un an în urmă, vă sugeram să lucrați cu profesioniști. Ați preferat să nu o faceți și rezultatele se văd. Dacă aceeași organigramă va fi și anulată, toți pe care i-ați dat afară se vor întoarce pe posturile lor si vor primi – RETROACTIV – și salariile neîncasate. După care, sumele plătite celor dați afara și readuși în sistem se vor recupera din patrimoniul dv și al consilierilor locali care au votat în favoarea organigramei. Așa, nemțește.

Pereat mundus, fiat justitia”.

Sursă foto: PressAlert

Comentarii

comentarii